0318 - 3000 70

OVER BISOTON

Bisoton is specialist op het gebied van geïsoleerde en massieve prefab betonwanden voor de utiliteitsbouw, agrarische sector en de woningbouw. Het assortiment bestaat uit een breed aanbod aan prefab gefabriceerde wandelementen. Door onze geavanceerde productielijn zijn gevraagde eisen – zoals hoge isolatiewaarden, verschillende steenmotieven, kleurbeton en speciale afwerkingen – eenvoudig te verwerken.

In 2012 werd onze moderne fabriek in Ede gerealiseerd, inclusief een eigen beton- en wapeningscentrale. Gekozen werd voor Ede, een stad in het midden van Nederland met een gunstige logistieke ligging, nabij de snelwegen A12 en A30. In korte tijd maakte Bisoton een aanzienlijke groei door. Inmiddels werken we met zo’n 100 medewerkers aan het optimaal bedienen van onze klanten.

DE DUURZAAMHEID VAN BISOTON

Omdat duurzaamheid en energiebesparing een steeds grotere rol spelen is de vraag naar innovatieve producten enorm toegenomen. Bisoton combineert deze twee facetten in een innovatief en energie-efficiënt ontwikkel-, productie- en leveringsproces.

  • Productie betonelementen met hoge isolatiewaarde reduceren energieverbruik.
  • CO2-uitstoot minimaliseren door minimale toevoeging cement in betonmengsel.
  • Innovatieve productielijn bespaart onnodig verbruik natuurlijke grondstoffen.
  • Reductie brandstof door efficiënte transportplanning.

 

DE MISSIE VAN BISOTON

Voor iedere bouwer hoogwaardige maatwerk betonelementen produceren en tijdig leveren.

Volg ons op social media

Realisatie door Zeker Zichtbaar